Marsilya oynadı Liberec kazandı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda Marsilya şutlarda 24’e 3 üstünlük sağladığı maçta kendi evinde Slovan Liberec’e 1-0 mağlup oldu.

NTV Spor 02.10.2015 - 00:26
Marsilya oynadı Liberec kazandı

Fransız ekibi Marsilya, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda evinde beklemediği bir yenilgi aldı. Mavi-beyazlılar maç boyunca ezici üstünlük kurduğu Çek temsilcisi Slovan Liberec'e 1-0 kaybetti.

Marsilya maç boyunca rakibi karşısında isabetli şutlarda 10'a 1, genelde ise 24'e 3 üstünlük kurmasına karşın mağlup olmaktan kurtulamadı. Gruptaki ilk karşılaşmasında Hollanda'da Groningen'i 3-0 mağlup eden Marsilya ilk tehlikesini 11. dakikada Alessandrini ile yaratırken, kaleci Koubek gole izin vermedi.

29'da B. Mendy'nin şutunda Çek kaleci yine başarılı olurken, 31'de Alessandrini bir kez daha rakip file bekçisini geçemedi. 70'de bu kez Batshuayi, Marsilya adına gole yaklaşırken gecenin kahramanı Koubek yine geçit vermedi. 82'de Dja Djedje'nin pozisyonunu da Slovan Lieberec kalecisi kurtarırken, 84'te Liberec'in şok golü geldi. Pavelka'nın pasında Coufal kaleci Mandanda'yı takımının ilk ve tek isabetli şutunda yıktı.

Sayfa Yükleniyor...