"İlk yarı biz, ikinci yarı onlar"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-2 sona eren Medicana Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısında rakiplerinin, ikinci yarısında da kendilerinin daha üstün oyun sergilediğini söyledi. Deplasmanda alınacak her puanın değerli olduğunu belirten Korkmaz, milli maç arasında, istediği oyun sistemini daha da oturtacaklarını kaydetti.

NTV Spor 02.10.2015 - 23:22
"İlk yarı biz, ikinci yarı onlar"
İlk yarı hiç düşünmedikleri, kendilerine yakışmayan bir oyun tarzını sahaya yansıttıklarını dile getiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularına soyunma odasında ilk golü bulmaları halinde 2. ve 3'üncü golleri de bulabileceklerini söylediğini anlattı.
     
İkinci yarı çok iyi oynadıklarını, rakibin eksik kalmasının bunda etkili olmadığını savunan Korkmaz, "Çok gol pozisyonuna girdik. Deplasmanda ne alsan kardır. İlk galibiyetle tanışmak istiyorduk ama deplasmanda alınmış puan önemli. Oyuncuların öz güveni için de çok çok önemliydi. 2-0'dan iyi dönüş yaptılar" diye konuştu.
     
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini ifade eden Korkmaz, istediği oyun sistemini daha da iyi duruma getireceklerini belirterek, ikinci yarıdaki oyunlarını her maça yaymaları gerektiğini vurguladı.
     
Yetenekli oyunculara sahip olduklarını aktaran Korkmaz, futbolcularının potansiyellerine inandığını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...