"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Dursun Özbek'in başkanlığa gelmesinin Galatasaray Kulübü için bir şans olduğunu anlatarak, 3 sene boyunca görevin başında olduklarını söyledi. Sezgin ayrıca Hamzaoğlu ile ilgili bir sorunları olmadığını da belirtti.

NTV Spor 03.10.2015 - 21:56
"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir karşısında bekledikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve 2-0 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Sezgin, dün teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Böyle bir netice bekliyordum. Dün yaptığımız toplantıda hocayla detaylı konuştuk. Güzel bir maç oldu. İlk devre biraz çekişmeli oldu ama ikinci devre hocanın da güzel değişiklikleriyle sonuca gittik. Mutluyuz, beklediğimiz bir netice aldık. Şampiyonluğun yine en büyük adayı biziz. Yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
     
Sezgin, Hamza Hamzaoğlu ile bir sorunlarının olmadığını dile getirerek, "Kendisinden devamlı raporlar isteniyor. Bazen sözlü, bazen yazılı istenebilir. Bunlar normal şeyler. Bizim aramızda hiçbir sorun yok. Taraftarlarımız rahat olsun, doğru yolda gidiyoruz. Teknik direktör başarılı şu anda. Teknik direktörle bir sorunumuz yok, kendisine güveniyoruz. Bu şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
     
Nasuhi Sezgin, Dursun Özbek'in başkanlığa gelmesinin Galatasaray Kulübü için bir şans olduğunu anlatarak, "Dursun başkanın göreve gelmesi Galatasaray için bir şanstır. Bunu herkes böyle bilsin. Bu şekilde devam edeceğiz. Üç sene de görev başındayız" dedi.
     
Sezgin, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'den memnun olduklarını, sözleşmesinin iki yıl uzatılmasını olumlu bulduklarını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...