Dursun Özbek: Galatasaraylılar bilir, mayıslar bizimdir

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig şampiyonu olan kadın futbol takımını ve Avrupa'da ve ligde şampiyonluk yaşayan su topu takımını tebrik etti.

Haber Merkezi - NTV Spor 05.05.2024 - 20:44
Dursun Özbek: Galatasaraylılar bilir, mayıslar bizimdir

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında , Sivasspor'u konuk etti. İlk yarısı 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Devre arasında Turkcell Kadınlar Süper Ligi'de şampiyon olan ve LEN Challenger Kupası ve Türkiye Ligi'nde şampiyonluk yaşayan erkek takımları takdim edildi.

Galatasaray Başkanı tebrik açıklaması yayınladı.

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMASI

"Galatasaraylılar bilir, mayıslar bizimdir!

Nisan ayında 2 kupayla şampiyonluk yolculuğumuza başladık. Futbolda Süper Kupa ve sutopunda namağlup olarak LEN Challenger Kupası’nı kazandık. 2 gün önce yine Erkek Sutopu Takımımız, lig şampiyonu oldu.

Bugün de Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, ligde şampiyon oldu. Kurulduktan sadece 3 sezon sonra lig şampiyonluğu elde eden sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum.

Spor, toplumun tüm dinamiklerini ilk etkileyen unsur olarak ön plana çıkıyor. Modern toplumda kadınlarımızın bu başarılarının örnek olacağını umuyorum. Galatasaray Spor Kulübü olarak altyapıya da önem veriyoruz. Şampiyon takımımızı önümüzdeki yıllarda sırtlayacak altyapı oyuncularının yetiştiğini de buradan duyurmak isterim.

Dünyada başlayan kadın futbol hamlesi Türkiye’de markamız ile birlikte alınan başarılarla aynı şekilde yükselecektir.

Tüm Galatasaraylıları bayraklarını hazırlayıp, gelecek şampiyonluklar için kutlamalara hazır olmaya davet ediyorum!"

Sayfa Yükleniyor...