"Daha çok gol atmalıydık"

Eskişehirspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Daha çok gol atmalıydık" dedi.

NTV Spor 04.10.2015 - 19:24
"Daha çok gol atmalıydık"

"Güzel bir taraftar önünde, güzel bir havada ve güzel bir zeminde oynadık" diyen Şenol Güneş, "Oyunun hakimi bizdik. Daha fazla pozisyon bulduk, daha çok gol atmalıydık. Çok az pozisyon verdik; ama gol yedik. Son bölümlerde oyundan düştük. İlk yarıda kısmen git-geller oldu. İkinci yarının başında bunu toparladık. Oyunu kontrol ettik, pozisyon vermeden 2. golü bulduk. Ama baktığımızda son bölümde rakibe şans verdik, beklenmeyen bir anda göbekten bir gol yedik. Rakibi oyuna ortak ettik. Onun dışında eksiğimiz hatamız azdı. 3 maç üstüste oynayan takım olarak oyunculara çok fazla eleştiri yapmadan dikkatli olmalarını söyleyebilirim. Skoru daha farklı hale getirebilirlerdi.  2. yarı başı oyun kontrolleri iyiydi; ama hücuma gidip dönemiyorsun ve rakibe şans veriyorsun. Rakibin zaten riske ettiği bir dönemdi. O sıkıntıları daha çok pas yaparak, skor üreterek giderebiliriz. Daha net pozisyonlar bulduk ve kazanmayı hakettik. 3 puana ihtiyacımız vardı, 3 puan için geldik. Bütün oyuncular bunu gösterdiler, onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Necip'in 2. yarı oyuna sokulmasıyla ilgili olarak da konuşan Güneş, "Maçına göre, duruma göre. Geçen maçta da ilk 11'de oynattım. Şu anda oynatmadığım bazı oyuncular var onları da görmek istiyorum. Ama maç oynanmadığı için ritim yakalayan oyuncular üzerinden gidiyorum. Önümüzdeki 2 maçta oynamayan ama oynamayı hakeden oyuncularımızın performansını görmek istiyorum. Müsabaka farklı bir şey" diye konuştu.

Milli maç arasında Ay Yıldızlar'ın oynayacığı İzlanda ve Çek Cumhuriyeti maçlarını da yorumlayan Şenol Güneş "Milli Takım, şansını nasıl kendi kaybettiyse şimdi de şansını kendi yarattı. Elinde olan maçları kazanarak gruptan çıkmasını bekliyoruz. Milli Takım, zor bir döneme girmişti. O zorlukları bilen bir takım olarak başarmasını bekliyoruz. Beklentimizi o. Türk futbolunun en üst seviyedeki göstergesi Milli Takım'dır. Türk futbolcuların da orada iyi oynayarak başarılı sonuçlar almasını bekliyorum" diyerek Milli Takım'dan beklentilerin yüksek olduğunu dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...