"2-0'dan sonra 1 puan çok iyi"

Fenerbahçe karşısında 2-0'dan gelerek Kadıköy'de 1 puan çıkaran Akhisar Belediyespor'da Güray maç sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 04.10.2015 - 22:26
"2-0'dan sonra 1 puan çok iyi"

"Buradan aldığımız 1 puan bizim için gerçekten çok önemli" diyen Güray, "Fenerbahçe gibi büyük bir takım karşısında 2-0 mağlupken, bir puan almak çok önemli ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İkinci yarı öncesi daha önde basarsak gol bulabileceğimizi konuştuk. Bunu 2. yarı başardık. 2-2'den sonra biz de Fenerbahçe de gol bulabilirdi. Ama karşılaşma da böyle bitti. Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan 1 puan alan arkadaşlarımı bir kere daha kutluyorum" dedi.
 
AHMET CEBE: YEDİĞİMİZ İLK GOL...
"Devre arasında yanlışlarımız konuşuldu" ifadelerinin kullanan Ahmet Cebe ise, "2. yarı ilk yarıya oranla yanlışlar yapmadık. 2-0 geriye düştüğün maçta 2-2'yi bulmak bizim için galibiyet gibi oldu. Bu statta Fenerbahçe karşısında 2-0'dan geri gelmek kolay değil" dedi.
 
Ahmet, "Yediğimiz ilk gol ofsayt olabilir ama onu önleyebilirdik. Bizim ofsaytı değil onu neden önlemedik onu konuşmamız lazım. Sonuçta buradan 1 puanla ayrıldık ve milli maç öncesi bize moral oldu" dedi.

Sayfa Yükleniyor...