"Futbolcular rakibi küçümsedi"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Eskişehirspor maçını değerlendirdi. Kolay kazanacakları karşılaşmanın son bölümde zora girdiğini ifade eden Albayrak, bunun nedeni olarak futbolcuların rakibi küçümsemelerini gösterdi. Albayrak takımın durumundan ise memnun olduklarını söyledi.

NTV Spor 04.10.2015 - 23:17
"Futbolcular rakibi küçümsedi"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Eskişehirspor maçını değerlendirdi.

Albayrak, “Lizbon maçından sonra Eskişehirspor deplasmanı zor bir deplasman. Biraz da yorgunduk, onunda izleri vardı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik, ama değerlendiremedik. 2-0 öndeyken de pozisyonlar yakaladık, ancak arkadaşlar biraz rakibi küçümsedi diye düşünüyorum. Ancak futbolda küçük büyük yok. Maç oynanmadan kazanılmıyor.  Kazandığımız için mutluyuz, milli takım arasına lider olarak gidiyoruz” dedi.

Beşiktaş'ın 2 golüne imza atan Mario Gomez'i de değerlendiren Albayrak, “Gomez'in işi bu zaten. Yakaldığı pozisyonları gole çeviriyor. Kariyeri zaten ortada.  Onu 18'de topla buluşturmanız lazım. Bu bölgede yakaladığı topları genellikle gole çeviriyor. Takımımızın durumundan çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...