Olcay iddialı konuştu!

Milli Takım kampındaki Olcay Şahan, İzlanda ve Çek Cumhuriyetleri maçları öncesi iddialı konuştu. Her şeyin kendi ellerinde oludğunu kaybeden Olcay Şahan, "Hocamız Fatih Terim'in dediği gibi biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Bunu gösterdik" dedi.

NTV Spor 05.10.2015 - 18:05
Olcay iddialı konuştu!
Bir kaç ay öncesinde Türkiye'nin gidemeyeceği yönünde yorumlar yapıldığına değinen Olcay Şahan, "Her şey bitmedi bunu gösterdik. Hocamız Fatih Terim'in dediği gibi biz bitti demeden hiçbir şey bitmiyor. Amacımız 2 maçta 6 puan almak. Ondan sonra rakiplerimizin kaybedip kaybetmemesi bizim için önemli olmayacak. Bunları kazanıp 3. olup play-off'lara gitmek istiyoruz" diye konuştu.
 
"KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"
Sadece kendi işlerine baktıklarını vurgulayan Olcay Şahan, "Fatih Hocamız bizi en iyi şekilde maçlara hazırlıyor. Bunu Hollanda maçında gördük. Bizim için önemli olan kendi futbolumuz. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu bir kez daha gösterdik. Rakipler de zaten tur atlamış vaziyette. Onlar biraz daha rahatlar. O maçları kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"HEYECANLA BEKLİYORUZ"
Hollanda maçını sezon başındayken oynadıklarını kaydeden milli oyuncu, "O zaman da çok iyi performans gösterdik. Şimdi herkes hazır durumda. Herkes ligde oynayan oyuncular, bu artı olacak. Hepimiz hazırız, heyecanla bu maçları bekliyoruz" dedi. 
 
HEDEF BELLİ!
"Son 2 maçtaki stratejimizi hocamız belirleyecek" diyen başarılı orta saha oyuncusu, "Hollanda maçındaki gibi oynamalıyız. İki maçı da böyle oynarsak 6 puanı alacağımızı düşünüyorum. Biz Hollanda maçıyla havaya girdik. Sonuçta herkes kalitesinin bilincinde. Avrupa Şampiyonası'nı her zaman oynama hedefindeyiz. Herkes ne oluduğunun farkında" dedi.

Sayfa Yükleniyor...