"Sorumlusu Jose Mourinho"

İtalyan teknik adam Fabio Capello, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya sert eleştirilerde bulundu. Capello, Portekizli menajerin oyuncularını 2 yıl içinde tükettiğini savundu.

NTV Spor 07.10.2015 - 13:29
"Sorumlusu Jose Mourinho"

Jose Mourinho yönetiminde geçen sezon Premier Lig'de şampiyon olan Chelsea, bu sezon ilk 8 haftada sadece 8 puan toplayabildi. Ligde 16. basamakta bulunan Maviler şimdiden, geçen sezonun tamamından daha fazla maç kaybetmiş durumda.

İtalyan teknik adam Fabio Capello'ya göre bu durumun sorumlusu menajer Jose Mourinho. Mourinho'nun 3. sezon sendromu yaşadığını savunan Capello; "Mourinho büyük bir teknik adam. Ancak en fazla 2 yıl içinde oyuncularını tüketiyor.
Oyuncuları psikolojik olarak ona istediklerini veremiyor. Real Madrid'de de böyle olduğunu duymuştum. Chelsea'de yaşananlar düşüncelerimi doğrular nitelikte. Mourinho için artık geri dönüş olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Mourinho, yenilgiyle sonuçlanan son Southampton maçı sonrası görevine son verilmesinin büyük bir hata olacağını söylemişti. Yönetim de yazılı bir açıklama ile Mourinho'ya tam destek vermişti.

Sayfa Yükleniyor...