"Tek hedefimiz gerekli puanları almak"

A Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları Şener Özbayraklı ve Okay Yokuşlu, tek hedeflerinin gruptan çıkabilecek puanları almak olduğunu söylediler.

NTV Spor 07.10.2015 - 19:39
"Tek hedefimiz gerekli puanları almak"

Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında 10 Ekim Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Şener Özbayraklı, oynayacakları maçların saatini sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Şener, "Bütün arkadaşlarımın adına söylüyorum, oynayacağımız maçların saatini sabırsızlıkla bekliyoruz. İhtiyacımız olan puanları almak zorundayız. Önümüzde Çek Cumhuriyeti maçı var ve onların hedefi yok. Bizim bir hedefimiz var ve inşallah hedefimize ulaşır, 3 puanı hanemize yazdırırız" dedi.

A Milli Takım'da yer aldığı için çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Şener, "Şu anda hem kulübümde, hem de Milli Takım'da oynuyorum. Çok hızlı gelişti her şey, ama ben de bunları çabuk atlattım. Milli maçlarımız var ve inşallah bu iki maçı en iyi şekilde atlatıp puanlarımızı alacağız" dedi.

"BİZ DE ONLARIN PUAN KAYBEDECEĞİNE İNANIYORUZ"
Fenerbahçe'den takım arkadaşı Hollandalı Van Persie'nin "Hissediyorum, Türkiye puan kaybedecek" açıklamasının Şener'e sorulması üzerine, "Şu anda rakibimiz. Bunu söylemesi normal ama son maçta nasıl bir gücümüz olduğunu sadece Hollanda'ya değil, tüm dünyaya gösterdik. Bizim takım arkadaşımız sonuçta, belli bir rekabetimiz olacaktır. Biz gücümüzü gösterdik, biz de onların puan kaybedeceğine inanıyoruz. İki maçı da kazanacağımıza inanıyoruz ve inşallah çıkıp turnuvaya gideceğiz" diye konuştu.

"İKİ MAÇA DA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"
Trabzonspor'un milli oyuncusu Okay Yokuşlu ise, "Ülkemiz ve Türk futbolu adına iki önemli maça çıkacağız. Fatih hocama bu maçlarda bana güvendiği ve kadroda yer verdiği için teşekkür ederim. Hollanda maçı öncesine kadar ipler bizim elimizde değildi, ama Hollanda karşısında iyi bir galibiyet aldık ve şu an her şey bizim elimizde. 4 puan bize yetiyor gibi gözükse de iki maça da kazanmak için çıkacağız. Umarım Çek Cumhuriyeti'nden istediğimiz sonucu alıp, Konya'da istediğimiz futbolu sahaya yansıtıp, iyi bir sonuç alırız diye düşünüyorum. Tabii ki şu an bir turnuvadayız ve bu hesapları yapmak gerekiyor açıkçası. 4 puan bize yetiyor. Akıllı davranmak istiyoruz. Takımda stres demeyelim de bir heyecan var. Açıkçası bende heyecan var, iyi bir heyecan bu. Maça çıkmaktan ve mücadele etmekten korkmuyorum. Ülkemizi sevindirmek istiyoruz. Çok önemli iki maç var. Sonuç ne olur bilinmez ama sahaya çıkıp elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...