Kadro şekilleniyor

A Milli Takım Çek Cumhuriyeti’ni iyi savunma ve hızlı hücum ile yenmeyi planlıyor. Fatih Terim'den futbolcularına, "Kayıtsız şartsız baskı yapın ve rakibi sıkıştırın. Topu kazanana kadar durmak yok" dedi.

NTV Spor 07.10.2015 - 21:53
Kadro şekilleniyor

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tedavi süren Burak Yılmaz'ın dışında kamp kadrosunda yer alan tüm futbolcular antrenmana katıldı.

Taktik maçı öncesi oyuncularını iki takıma ayıran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ilk 11'ni belirlemeye başladı. Terim antrenman maçında as takımını, kalede Volkan Babacan, savunma dörtlüsünde Şener, Serdar, Hakan Balta, Caner, orta sahada Selçuk, Ozan, hücum hattını ise Volkan Şen, Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu ve Arda'dan oluşturdu.

Bir süre sonra Gökhan Töre ve Umut Bulut'u da as takımda deneyen tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanı sık sık durdurdu ve futbolcularını uyardı. Terim özellikle rakibin taç atışları ve oyunu başlatma anlarında oyuncularının baskı kurmasını isterken, "Kayıtsız şartsız baskı yapın ve rakibi sıkıştırın. Topu kazanana kadar durmak yok" ifadelerini kullandı. İyi savunma yaparak hızlı hücumlarla skora gitmeleri gerektiğine değinen Terim, pas tercihlerinde daha dikkatli olunmasını istedi.

Antrenmanın sonunda ise Fatih Terim ve Arda Turan arasındaki dialog gözlerden kaçmadı.



Deneyimli çalıştırıcı çalışma boyunca morali bozuk olan Arda Turan ile sohbet etti. Konuşmanın ardından bir süre yeşil sahaya uzanan Arda, sağlık heyetinin yanına gelmesinin ardından kısa bir kontrolden geçti. Yıldız oyuncunun herhangi bir sakatlığının olmadığı açıklandı.

Antrenmanın bir bölümünü Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Sayfa Yükleniyor...