"Avrupa'nın en kaliteli ligini oynayacağız"

Basketbolda başlayak dev heyecan öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, NTV Spor Muhabiri Pınar İlik Üçer'in sorularını yanıtladı.

NTV Spor 09.10.2015 - 11:28
"Avrupa'nın en kaliteli ligini oynayacağız"

Basketbolda yeni sezon öncesi TBF Başkanı Harun Erdenay ve Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Avrupa'da 10 takımımızın mücadele ettiğini ve çok kaliteli bir lig yaşanacağını söyleyen Harun Erdenay, "Bu sezon, Avrupa'nın en kaliteli ligini oynayacağız. 4 tane takımımız Euroleague'de, yine 4 takımımız Eurocup'ta ve 2 takımımız da FIBA'nın yeni kupasında mücadele edecek. Daha önce hiç 10 tane takımımız Avrupa kupalarında oynamamıştı. Hepsi çok kaliteli takımlar. Bunu da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda son topa kalan maçta gördük. Çok heyecanlı bir lig olacak. Bence her sene, geride bıraktığımız seneden daha iyi olarak ilerliyoruz. Ligimiz, şu anda da organizasyonu, sponsorları, takımları ve seyircisiyle Avrupa'nın en iyisi konumuna yerleşti" dedi.

ŞENBAYRAK: EN İYİ KOÇLAR VE EN İYİ OYUNCULAR
Spor Toto Basketbol Ligi'nin direktörü olan Samer Şenbayrak ise, "Geçtiğimiz sezon ligimiz çok çekişmeli ve çok keyifliydi. Normal sezonun son haftası 3 takımımız kümede kalmak için mücadele verdi. Hatta bu nedenle son maçları aynı gün ve aynı saatte oynatmak zorunda kaldık. Bunun üzerine, yeni sezona da takımları bu heyecanla hazırlandı. Avrupa'nın en iyi koçları ve oyuncuları ligimizi tercih etmeye başladı. Müsabakalarımızın hem NTV Spor'dan, hem de Digitürk'ten yayınlanması bizim çok arzu ettiğimiz bir şeydi. NTV Spor'u aramızda görmekten ayrıca büyük keyif duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...