Efsane futbolcu hayatını kaybetti: Kariyeri kupalarla dolu

Liverpool ve Nottingham Forest'ın efsane stoperi Larry Lloyd, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Merkezi - NTV Spor 28.03.2024 - 21:06
Son Güncelleme: 28.03.2024 - 21:06
Efsane futbolcu hayatını kaybetti: Kariyeri kupalarla dolu

Nottingham Forest ve formalarıyla toplam 400'ün üzerinde maça çıkan eski İngiliz stoper , 75 yaşında hayata gözlerini yumdu.

'TAN LLYOD PAYLAŞIMI

Nottingham Forest paylaştığı taziye mesajında, "Larry Lloyd'un vefatını öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Miracle Men'in bir parçası olan Larry, 1979 ve 1980'de arka arkaya Avrupa Kupalarını unutulmaz bir şekilde kazanan ve kulüpte toplam 218 kez forma giyen, Forest takımının ayrılmaz bir oyuncusuydu. Larry'nin arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Huzur içinde yat Larry" ifadelerine yer verildi.

LIVERPOOL'DAN TAZİYE MESAJI

Liverpool'dan yapılan açıklamada ise, "Liverpool FC, 75 yaşındaki eski defans oyuncusu Larry Lloyd'un vefatından büyük üzüntü duyuyor. LFC, Pazar günü Reds'in Brighton & Hove Albion'u ağırlayacağı karşılaşmada Anfield'da Lloyd'u bir alkışla anacak. Bu üzücü zamanda kulüpteki herkesin düşünceleri Larry'nin ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte.

KARİYERİ

Larry Llyod, Nottingham Forest ile 2 Şampiyon Kulüpler Kupası, 1 Premier Lig ile 1 UEFA Süper Kupası, 2 İngiltere Lig Kupası ve 1 İngiltere Süper Kupası kazanmıştı. 71 yaşında hayatını kaybeden efsane stoper Liverpool ile ise 1 Premier Lig, 1 UEFA Kupası ve 1 İngiltere Lig Kupası kazanma başarısı göstermişti.

Sayfa Yükleniyor...