İngiltere'ye yeşil ışık!

Manchester United'la ismi sık sık anılan Bayern Münih'in golcü oyuncusu Thomas Muller, İngiltere'ye yeşil ışık yaktı.

NTV Spor 11.10.2015 - 22:21
İngiltere'ye yeşil ışık!

Manchester United'ın sezon öncesi Alman ekibine yüksek bonservis bedeli önerdiği; ancak Bayern Münih'in reddettiği 26 yaşındaki oyuncu, İngiltere'ye gitmeye yeşil ışık yaktı. Die Welt gazetesine konuşan Müller, İngiliz ekiplerinin tekliflerinin cazip olduğunu söylerken, oyuncuların tercihlerinde paranın önemli olduğunu kaydetti.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge'nin bu hafta başında golcü oyuncularının satlık olmadığını açıklasa da, Müller Premier Ligi takımlarına yeşil ışık yaktı. Müller, işlerinin futbol oynamak olduğunun unutulmaması gerektiğini vurgularken, "Oyuncuların kararlarında ücretler önemlidir. Premier Lig'in oyunculara ödediği ücretler de çok cazip. Bunu inkar edersem yalan söylemiş olurum" diye konuştu.

Çok sayıda Alman ekibinin Premier Lig kulüplerinin ödediği rakamlardan rahatsız olduğunu bildiğini vurgulayan Muller, "Sizin için en iyisinin ne olduğuna karar vermek zorundasınız. İster istemez sizin için en iyisini kabul etmez zorundasınız. Ancak para harcanması sonunda tüm kulüpler için iyi olduğunu düşünüyorum. Futbolun gelişmesi kulüplerin para harcamasına ve yatırım yapmasına bağlı" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...