Kanarya'ya pek de yaramadı

Fenerbahçe'de milli maçlar için verilen ara pek de verimli geçmedi. Toplamda 13 oyuncusunu milli takımlara veren Fenerbahçe antrenmanlarda eksik çalışmak zorunda kaldı.

NTV Spor 12.10.2015 - 09:38
Kanarya'ya pek de yaramadı

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar için verilen ara Fenerbahçe'ye yaramadı. Akhisar Belediyespor maçının ardından 13 oyuncusunu milli takımlara gönderen sarı-lacivertli takım, antrenmanlarını 8-9 kişilik bir grupla yapabildi.

Fenerbahçe bu süreçte biri Akhisar Belediyespor maçının hemen sonrasında olmak üzere toplamda 3 gün izin yaptı. Bu arayı tek hazırlık maçıyla geçiren Fenerbahçe, A2 takımıyla bir prova yaptı. Genç oyuncularla takviye edilen as takım maçı kazansa da ilk 11'den birçok oyuncunun milli takımlarda olması nedeniyle bu maç eksik bir kadroyla yapıldı. Ancak bu süreç Fenerbahçe için sakat oyuncuların toparlanması bakımından ise olumlu bir etki yaptı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Lazar Markovic ve Raul Meireles'in tedavilerinde belli bir aşamaya ulaşıldı. Sakatlıktan yeni kurtulan oyunculardan Josef de Souza ve Gökhan Gönül de bu arada güçlerini artırma fırsatı buldu. Fenerbahçe milli maçlar için verilen aranın ardından deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...