Hollanda kaynıyor!

Euro 2016 Elemeleri'nde Milli Takımımızla aynı grupta yar alan Hollanda'da Van Persie'nin kendisini "Hey yedek" diye çağıran Depay’la antrenmanda kapıştığı ortaya çıktı.

NTV Spor 12.10.2015 - 21:26
Hollanda kaynıyor!

Milli Takımımız ile birlikte üçüncülük mücadelesi veren Hollanda'da sular durulmuyor.

Hollanda'da Fenerbahçeli Robin Van Persie ile Manchester United'ın yıldızı Memphis Depay'ın Kazakistan maçı öncesi kapıştığı ortaya çıktı.

İddialara göre, Depay'ın kendisine "Hey yedek" diye seslenmesine sinirlenen Van Persie takım arkadaşına saldırdı. Bu iddiaları Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind de doğruladı.

Blind, "Bazen idmanlarda oyuncular farklı düşünebiliyor. Konuşuldu. Bu durum için de, böyle oldu ve şimdi kapandı diyebilirim. Bunun benim Van Persie'yi yedek kulübesine koyma kararım ile bir ilgisi yok. Olay Memphis ile Robin arasında, basit bir pas atılması, atılmaması olayıydı. Daha fazlası değil" dedi.

Hollanda, Euro 2016 Elemelerinde son maçını Çek Cumhuriyeti'yle oynayacak ve bu maçı kazanıp, İzlanda'nın Türkiye'yi mağlup etmesini umut edecek.

"BENİMLE DALGA GEÇİYORLAR"
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı kriz hakkında ilk kez konuştu.

Ruhen çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Van Persie, "Hiçbir şeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermem" dedi. Van Persie, “Türkler, play- offlara kalacaklarına dair güçlü bir inanç taşıyorlar. Fenerbahçe'de soyunma odasında benimle dalga bile geçiyorlardı. Ancak, gerçekçi olmak gerekirse durumumuz çok ciddi. Her iki ülke de Fransa'daki EURO 2016'ya gitmek istiyor. Şansımız olduğu sürece sahada savaşmayı sürdüreceğiz. Teknik direktör Danny Blind benden kaptanlık görevini almış olabilir ama ben her maç oynama isteğimi sürdürüyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...