Halim Okta: Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanacağız

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanacaklarını belirtti. Okta ayrıca Ghezzal ve Muleka'yı da finale yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.05.2024 - 22:38
Halim Okta: Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanacağız

Trendyol 'in 37. haftasında ağırladığı Atakaş ile 2-2 berabere kalan 'ta teknik sorumlu , galip gelemedikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

HALİM OKTA: "KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

Tüpraş Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Okta, "İlk yarıda top bizde kaldı ama mağlup bitirdik. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle tempomuzu arttırdık. Basit goller yedik. Böyle goller yemememiz gerekirdi. Hakem Cihan Aydın, tempoyu yükseltmek istediğimiz anlarda Hataysporlu oyuncuların zaman geçirmesine izin verdi. Son dakikalarda gelen penaltı golüyle berabere bitirdik. Kazanamadığımız için üzgünüz." şeklinde görüş belirtti.

"O MAÇI MUTLAKA KAZANACAĞIZ"

Trabzonspor ile 23 Mayıs'ta yapacakları finaline ilişkin de konuşan Halim Okta, "Kupayı kazanmak istiyoruz. Büyük bir takımız. O maçı mutlaka kazanacağız. Tüm hazırlıklarımızı bunun üzerine yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Okta, sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ve Jackson Muleka'yı kupa finaline yetiştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...