Barça ve Liverpool'a ret!

Borussia Dortmund, adı Barcelona ve Liverpool ile anılan golcü oyuncu Pierre-Emerick Aubameyang'ın takımda kalacağını açıkladı.

NTV Spor 13.10.2015 - 10:39
Barça ve Liverpool'a ret!

Yeni teknik direktör Thomas Tuchel ile sezona müthiş bir başlangıç yapan, oynadığı 14 maçta 14 gol atarak dikkat çeken Pierre-Emerick Aubameyang için Barcelona ve Liverpool devreye girdi. İspanyol Mundo Deportivo, Barcelona'nın Ocak ayındaki transfer yasağının sona ermesiyle birlikte golcü oyuncuyu kadrosuna katacağını yazarken, Alman ekibinin eski teknik direktörü Jurgen Klopp'un Liverpool'un başına geçmesinin ardından Aubameyang'ın Ada'ya gideceği öne sürüldü. Ancak Borussia Dortmund ve Gabonlu oyuncudan iddialara yanıt gecikmedi. Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Aubameyang'ın takımın gelecek planlarının kilit oyuncularından biri olacağını söylerken, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Kesinlikle kalacak" dedi.

2020'ye kadar sürecek yeni bir anlaşmaya imza atan Pierre-Emerick Aubameyang ise ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığını kaydetti ve "Tüm kalbimle buradayım, asla ayrılmayı düşünmedim" açıklamasını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...