Bursaspor'da ayrılık

Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu ve 21 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Mesut Ünal, görevinden ayrıldı.

NTV Spor 13.10.2015 - 12:10
Bursaspor'da ayrılık

Bursaspor'un altyapı sorumlusu Mesut Ünal, görevinden ayrıldı.

Ünal, bundan sonraki süreçte hiçbir çıkar gözetmeden Bursaspor camiasının bir parçası olmaya devam edeceğini belirtti.

Kulüpte büyük bir onurla görev yaptığını ifade eden Ünal, "Kulübümüzde planlanan yeni altyapı organizasyonunun anlayışıma uygun olmamasından dolayı yaklaşık 15 aydır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm Bursaspor'daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. 'Biz görevdeyiz' diye sporcularını, evlatlarını Bursaspor altyapısına gönderen kulüp başkanlarından, teknik adamlardan ve velilerden özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Ünal, görevi süresince hak ve adalet çizgisinden ayrılmamaya özen gösterdiğini vurgulayarak, "Görevde kaldığım sürede gücümüzü haktan aldık ve adalet kılıcıyla uygulamalar yapmaya çalıştık. Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır çabalarımızda yanımızda olan herkese de ayrıca teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un eski futbolcularından olan Mesut Ünal'ın oğlu Enes Ünal, sezon başında Manchester City'e transfer olmuş, buradan da Belçika'nın Genk takımına kiralanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...