Fenerbahçe'ye gözdağı!

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'yi yenmek zorunda olduklarını ve sahada kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

NTV Spor 13.10.2015 - 14:08
Fenerbahçe'ye gözdağı!

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız'ın da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında konuşan Kafkas, Ankara'da meydana gelen terör olayında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara geçmiş olsun dileklerini ileterek sözlerine başladı.
 
Kayserispor'un içinde bulunduğu durum ve süreçten çıkabilecek gücü olduğuna inandığını belirten Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Kafkas, "Ligin ilk haftalarından sonra sıkıntılı bir dönem yaşadık. Farklı sesler ve düşünceler ortaya çıktı ama bu süreci en az hasarla atlatacak gücümüz, özellikle yanlış anlaşılmasın ama kavgacı ve dirençli bir gücümüz var. Bu süreçten çıkabilecek birlikteliğe sahibiz. Ligin 7. haftasını geride bırakırken, kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcular olarak kararlılık içindeyiz. Kaybetmeyi hiç hak ekmediğimiz maçlar oldu. Ne yazık ki bazı nedenler yüzünden puan kayıpları yaşadık. Kaybetmeyi hiç hak etmediğimiz maçlar oldu. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Taraftara bu süreçte teşekkür ederim. Bizi sonuna kadar destekleyip, omuz verdiler. Öyle ya da böyle bu süreçten çıkacağız'' şeklinde konuştu.
 
"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK ZORUNDAYIZ"
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin şunları söyledi:
 
"Sahada kazanmak için her şeyi yapacağız. Hangi takım olursa olsun bizim galibiyete ve galibiyetlere ihtiyacımız var. Fenerbahçe'yi de yenmek zorundayız. 'Saha kenarında niye eskisi gibi agresif değilsin, bağırıp çağırmıyorsun' diye eleştiriler alıyorum. Yaşım itibarıyla elbette olgunlaşıyoruz. Karabükspor ve Trabzonspor'da da kendimi biraz daha fazla kontrol ettim ama illa bağırıp çağırmam isteniyorsa, öyle yapayım bari. Şunu söyleyebilirim, yapı olarak ne hırsımdan, ne de Kayserispor'a olan sevgimden, saygımdan bir şey kaybetmedim. Heyecanımı ve inancımı yitirirsem zaten bu işi yapmam. Benim için maddi konular ikinci planda gelir. Bir kez daha söylüyorum, Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçları kaybedeceğimiz maçlar değildi. Rakiplerimiz bu maçlarda bizden eze eze bir galibiyet almadı. 4 maçta gol atamadık. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak, geride kalmış maçlarımızı sıfırladık. Hem fiziksel, hem teknik açıdan çok çalıştık. Teknik kadrom ile oyuncularım özeleştiri yaptık. Bazı oyuncularımı yedek kulübesine çekmekle ilgili olarak eleştirilere katılmam. Zira, kimsenin kontratında 'her maçta oynar' yazmıyor. Takımda elbette form durumuna göre değişimler olacaktır. Önce kendime güveniyorum, sonra oyuncularıma. Yönetim ve taraftar zaten arkamızda duruyor. İnanın bu içinde bulunduğumuz süreci atlatırsak, eski günlerimize döneceğiz. Bunun için önce kendime, sonra Kayserili sporseverlere söz veriyorum."
 
"FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ PAHALI DEĞİL"
Sarı-kırmızılı kulübün başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu da, sezon başında yeni bir oluşumla takım kurduklarını vurgulayarak, "Yeni oyuncuları sezonu geç açmamıza rağmen kadromuza kattık. Süper Lig'de 3-5 takım ciddi bütçelerle kadro kurdu. Onun dışındaki takımlarla eş bir kadro yapılanması içinde olduk. Birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu sayede en iyi yerlere geleceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe maç biletleri konusunda özel bir düzenleme yapmadıklarını, özellikle Kayserili sporseverlerin kombine bilet sayesinde çok ucuza maç izleyebildiklerine dikkati çekti. Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin 7 haftalık diliminde sıklıkla karşılaştıkları hakem hataları konusunda TFF'ya ve MHK'ye gerekli başvuruları yaptıklarına dikkati çekerek, "Maalesef hakemler konusunda şu ana kadar mağduriyet yaşadık. Derdimizi gerekli yerlere ilettik. Hakkımızın yenilmesine kesinlikle müsaade etmeyiz'' ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...