"Finalleri hak etmedik"

Hollanda’nın Çek Cumhuriyeti’ne 3-2 yenildiği maçın ardından konuşan kaptan, “Biz bu futbolla zaten finalleri hak etmemiştik” dedi.

NTV Spor 14.10.2015 - 01:49
"Finalleri hak etmedik"

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takımımız'ın ardından dördüncü olan Hollanda'nın Galatasaraylı kaptanı Wesley Sneijder, karşılaşmanın ardından geniş açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluş NOS'tan Bert Maalderink'e konuşan Sneijder, “Fiziksel ve mental olarak kendimi bomboş hissediyorum. Çekler çok iyi bir takım ve 3-0 geriye düştüğümüzde iş zaten orada bitti” ifadesini kullandı. Sneijder, “Elemelerde çok büyük hatalar yaptık ve bunun bedelini en ağır şekilde ödedik. Türkiye bundan önceki maçını kazandığında şansımız çok azalmıştı. Ama yine de Çekler karşısına umutla çıkmıştık” diye konuştu.

“Elemelerde oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlara bakıldığında finalleri açıkçası hak etmemiştik” ifadesini kullanan Sneijder, teknik direktör Danny Blind'ın ise bu başarısızlıktan sorumlu tutulamayacağını belirtirken, kendisine Dünya Kupası Elemeleri'nde de çağrı gelmesi halinde göreve hazır olacağını da söyledi.

Sayfa Yükleniyor...