Bouchard dava açıyor!

Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard, Amerika Birleşik Devlerleri Tenis Federasyonu'na dava açtı. Soyunma odasında düşüp kafasını çarpan ve bu nedenle Amerika Açık'tan çekilmek zorunda kalan Bouchard, federasyonu ihmalkar davranmakla suçluyor.

NTV Spor 15.10.2015 - 13:47
Bouchard dava açıyor!

Eugenie Bouchard, Amerika Birleşik Devletleri Tenis Federasyonu ile karşı karşıya geldi...

Kanadalı tenisçi, sezonun son grand slam turnuvası Amerika Açık'ta, dördüncü tura yükselmiş; ancak soyunma odasında kayıp düştüğü için turnuvaya devam edememişti.

Dünya sıralamasında bir ara 5. sıraya kadar yükselen, şu an ise 39. basamakta yer alan Bouchard, turnuvadan çekilmesine neden olan kaza için federasyonu suçluyor. Organizatörlere dava açan genç tenisçinin şikayet dilekçesinde; "Eugenie Bouchard, soyunma odasında fizyoterapi bölümüne giderken yerdeki yabancı madde nedeniyle kayıp düştü ve kafasını sert bir şekilde yere çarptı. Bu kazada federasyonunun ihmalkarlığı söz konusudur" ifadeleri yer aldı.

Geçen aydan bu yana dünya sıralamasında 13 basamak gerileyen Bouchard, düşüşüne kaza nedeniyle sezon sonu turnuvalarına katılamamasının yol açtığını savunuyor. Amerika Birleşik Devlerleri Tenis Federasyonu ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Sayfa Yükleniyor...