Neptunas galibiyetini yorumladı

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Sinan Güler, hem lig hem de Avrupa'da kupa kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 15.10.2015 - 18:30
Neptunas galibiyetini yorumladı

ULEB Avrupa Kupası F Grubu ilk maçında Litvanya'nın Neptunas takımını deplasmanda 94-90 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Sinan Güler, açıklamalarda bulundu.

Neptunas karşısında zor bir maç oynayacaklarının bilincinde olduğunu dile getiren Sinan, "Rakibimiz, yüksek şut isabetiyle oynadı. Bizi zorladılar ancak savunmamız ve maçın sonunu akıllı oynamamız sayesinde iyi bir sonuç elde ettik. Çok önemli bir galibiyet alarak Avrupa'da iyi başladık" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde de iyi sonuçlar almayı umduklarını belirten Sinan, daha istikrarlı oynamaları ve performanslarını artırmaları gerektiğini vurguladı.

Galatasaray Odeabank'ın bu yılkı hedeflerine de değinen 31 yaşındaki guard, "Bu sene yarıştığımız tüm kulvarlarda kazanmak istiyoruz. Hedefimiz, hem lig hem de Avrupa'da kupa kazanmak" dedi.

Milli basketbolcu, rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören başantrenör Ergin Ataman'ın yerine takımı sahaya yardımcı antrenör Yağızer Uluğ'un çıkarmasına ilişkin, "Yağızer Ağabey zaten senelerdir Ergin Ataman ile çalışıyor. Her ikisi de ne istediğini bilen antrenörler. O yüzden Yağızer Ağabey, Ergin Hocamızın yokluğunu çok hissettirmedi" yorumunu yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...