"Kötü bir oyun ortaya koyduk"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 2. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes'e 71-60 yenilen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

NTV Spor 19.10.2015 - 22:34
"Kötü bir oyun ortaya koyduk"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes'e mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman, kritik anlarda önemli hatalar yaptıklarını belirterek, "Bugün maçı kaybeden taraf bizdik. Çok kötü oynadık. Anadolu Efes özellikle Granger ve Brown ile bizi yendi" diye konuştu.

Rakibin, rahatsızlığı bulunan iki oyuncusu Birkan Batuk ve Thomas Huertel'den yoksun olarak sahaya çıktığını hatırlatan Ataman, "Üçüncü periyodun sonunda Sinan Güler'in erken şutu sonrası Granger'ın basket faulü geldi. Yine son periyotta Micov'un girmeyen dış atışının ardından, Granger'dan iki üç sayılık basket yedik. Rakibin eksik olduğu zamanlarda böyle oyuncular ön plana çıkabiliyor" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı oyuncu Şafak Edge ise rakibin iki önemli oyuncusundan yoksun olduğunu dile getirerek, "Biz bugün iyi oynamadık. Özellikle şut yüzdemiz kötüydü. Önemli bir maçı kaybettik' değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...