"Oyunu çok iyi kontrol ettik"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Galatasaray Odeabank'ı yendikleri karşılaşmada oyunu çok iyi kontrol ettiklerini söyledi.

NTV Spor 19.10.2015 - 22:38
"Oyunu çok iyi kontrol ettik"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, ligin başlangıcı için oldukça zor bir maç oynadıklarını dile getirerek, karşılaşmanın bu şekilde gelişmesinin tamamen oyuncularına bağlı olduğunu vurguladı.

Takımın tebrik eden Ivkovic, "Oyunu çok iyi okuyup kontrol etmeyi başardık. Sergilediğimiz bu performans, kazanmamızdaki en büyük faktördü. THY Euroleague'de oynadığımız Limoges maçına göre çok daha iyi bir ofansif performans ortaya koyduk. Ayrıca savunmada hem Limoges hem de Pınar Karşıyaka maçlarından daha iyiydik" ifadelerini kullandı.

Maçtan sadece 3 saat önce takım doktorunun Birkan Batuk ile Thomas Huertel'in geçirdikleri gribal enfeksiyon nedeniyle oynayamayacaklarını ilettiğini de belirten Sırp teknik adam, "Maça hazır olmadıkları gibi, yürümekte bile zorlanacak kadar hastalığın etkisindeydiler" değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Efes'in genç oyuncusu Oğulcan Baykan ise Galatasaray Odeabank'ın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu aktararak, "Takım olarak elimizden geleni yaptık. Özellikle savunma yönünde bu maça iyi çalışmıştık. Eksiklerimiz vardı ama takım olarak bu açığı kapattık" şeklinde görüşlerini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...