Hedef ilk iki!

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası F Grubu 2. hafta karşılaşmasında Yunanistan temsilcisi AEK'i 89-65 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, rakipleri karşısında ilk periyottan itibaren maça ağırlıklarını koyduklarını söyledi.

NTV Spor 21.10.2015 - 21:40
Hedef ilk iki!

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, iyi basketbol oynadıklarını belirterek, savunma sertliği ve hücumda başarılı olduklarını kaydetti.

Özellikle maçın başında Sinan Güler'le tempoyu artırmayı hedeflediklerini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "İlk periyottan itibaren maça ağırlığımızı koyduk. Sadece 3. periyodun başında sayı atamadık ama daha sonra yeniden hücumdaki doğru atışları sayıya çevirerek iyi bir galibiyet aldık. ULEB Avrupa Kupası'nda sahanızdaki galibiyetler çok daha değerli oluyor. Takımımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

ULEB Avrupa Kupası'na ilerleyen turlarda THY Avrupa Ligi'nden 8 takımın katılacağını hatırlatan Ataman, öncelikle F Grubu'nda ilk iki sıra içinde olmayı istediklerini ve bir sonraki gruba avantajlı girmeyi hedeflediklerini ifade etti.

AEK cephesi

AEK Başantrenörü Dragan Sakota ise Galatasaray Odeabank'ı tebrik ederek, rakiplerinin performansına karşılık yeterli reaksiyon gösteremediklerini söyledi.

Maçta 3. çeyreğin başında etkili olduklarını belirten Sakota, "Yeterince iyi değildik. Maçın genelinde kötü oynadık. Galatasaray Odeabank, grubun en iyi takımı, biz de bugün iyi bir gün geçirmedik. Bu yüzden bu fark ortaya çıktı" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...