Singapur'da gruplar belirlendi

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenecek BNP Paribas WTA Sezon Sonu Şampiyonası'nın grup kurası çekildi.

NTV Spor 23.10.2015 - 18:10
Singapur'da gruplar belirlendi

WTA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Singapur'da düzenlenecek turnuvada, Rumen Simona Halep, Rus Maria Sharapova, Polonyalı Agnieszka Radwanska, İtalyan Flavia Pennetta kırmızı grupta, İspanyol Garbine Muguruza, Çek Petra Kvitova, Lucie Safarova ve Alman Angelique Kerber ise beyaz grupta yer aldı.

Singapur Spor Salonu'nda 25 Ekim Pazar günü başlayacak ve sezon finalinin gerçekleştirileceği turnuvada, yıl içinde WTA turnuvalarında en iyi puanı toplayan 8 kadın tenisçi mücadele edecek. İsviçreli Timea Bacsinszky ve ABD'li Venus Williams ise turnuvadaki yedek tenisçiler olacak.

WTA turunun grand slam turnuvalarından sonraki en prestijli organizasyonunda, 7 milyon 500 bin dolar para ödülü dağıtılacak.

Dünya 1 numarası, son 3 yılın şampiyonu ABD'li Serena Williams, yaşadığı sakatlıkların etkisini atlatmak amacıyla turnuvaya katılmayacağını açıklamıştı.

DÖRDERLİ İKİ GRUPTA MÜCADELE EDECEKLER
Turnuvada tenisçiler, kırmızı ve beyaz olmak üzere dörderli iki grupta mücadele edecek.

Gruplarda ilk iki sırayı alanlar, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Turnuva, 1 Kasım Pazar günü yapılacak final maçıyla sona erecek.

Sayfa Yükleniyor...