Halep ve Sharapova iyi başladı!

Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin ilk günündeki Kırmızı Grup maçlarında, Simona Halep Flavia Pennetta'yı, Maria Sharapova da Agnieszka Radwanska'yı mağlup etti.

NTV Spor 25.10.2015 - 16:59
Halep ve Sharapova iyi başladı!

İlk kez 1972'de düzenlenen, 2013 yılından bu yana da kadınlar dünya sıralamasının ilk 8 basamağındaki tenisçileri karşı karşıya getiren WTA Finalleri'nin 45'incisi Singapur'da başladı.
     
Kırmızı Grup karşılaşmalarının oynandığı ilk günün açılış maçında, turnuvadan çekilen dünya 1 numarası ve son 3 yılın şampiyonu Serena Williams'ın yokluğunda 1 numaralı seribaşı olan Simona Halep ile 7 numaralı seribaşı Flavia Pennetta korta çıktı.
     
Rumen tenisçi Halep, İtalyan rakibi Pennetta'yı 1 saat 11 dakika sonunda 6-0 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek turnuvaya hızlı bir giriş yaptı.

SHARAPOVA GALİBİYETLE DÖNDÜ     
Kırmızı Grup'taki diğer maçta, sakatlıklar nedeniyle sezonun 3'üncü "grand slam"i Wimbledon'dan bu yana hiçbir maçı tamamlayamayan 3 numaralı seribaşı Maria Sharapova ile 5 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska karşılaştı.
      
İlk seti, Polonyalı rakibine 6-4 kaybeden Rus raket Sharapova, sonraki seti 6-3 alarak durumu 1-1'e getirdi. Sharapova, final setini de 6-4 kazandı ve 2 saat 48 dakika sonunda korttan 2-1 galip ayrıldı.
     
Turnuvada yarın Beyaz Grup'ta Garbine Muguruza-Lucie Safarova ve Petra Kvitova-Angelique Kerber maçları oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...