"Çok top kaybı yaptık"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'e 87-86 mağlup olan Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic, maçta istedikleri savunma sertliğini gösteremediklerini ve çok fazla top kaybı yaptıklarını söyledi.

NTV Spor 25.10.2015 - 19:49
"Çok top kaybı yaptık"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ivkovic, müsabakanın zor geçtiğini ve çok büyük bölümde kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Tecrübeli başantrenör, son bölümde kaybettikleri maçla ilgili olarak, "Rakibimizin 6 oyuncusu çift haneli rakamlara ulaştı. 35-36 dakika rakibimiz üstün oynadı. Buna rağmen öne geçmeyi başardık. Maçın son dakikalarına daha fazla konsantre olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın hakemlerinin yanlış kararlar verdiğini savunan Ivkovic, rakiplerinin son anda kaydettiği 3 sayılık basketten önce oyuncularına faul yapıldığını ileri sürdü.

ERNAK: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ernak, çok güçlü bir rakiple karşılaştıklarını dile getirerek, "Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en iyi takımlarından biriyle oynadık. Benim için önemli olan oyuncularımın ayakta kalmayı bilmeleriydi. Çok önemli bir galibiyet aldık. Umarım bu değerli galibiyeti istikrarlı bir hale getiririz. Sporcularıma ve buraya bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...