Son şampiyon sahne alıyor!

Eczacıbaşı VitrA geçen sezon şampiyon olduğu Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunun ilk maçında C Grubu'nda yarın İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımını konuk edecek.

NTV Spor 26.10.2015 - 11:57
Son şampiyon sahne alıyor!

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Geçen sezon 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası ve Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu elde eden turuncu-beyazlılar, bu sezon da başarılarını tekrarlamak istiyor.

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, zorlu bir grupta yer aldıklarını belirterek, daha iyi bir seviyeye gelmek için çok iyi çalıştıklarını söyledi.

Takım kaptanı Neslihan Demir Güler ise Avrupa'da bu sezon ilk maçlarına çıkacakları için heyecanlı olduklarını aktararak, "Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlayıp, sonuna kadar da hedeften sapmadan, finale çıkmak arzusundayız. Zorlu ve güzel maçlar olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı VitrA, C Grubu'nda Pomi Casalmaggiore'nin dışında Polonya'dan Chemik Police ve Çek Cumhuriyeti'nden Agel Prostejovpolice'yle mücadele edecek. Grubun diğer maçı ise Chemik Police ile Agel Prostejovpolice arasında 28 Ekim Çarşamba günü arasında oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...