Hiddink'ten Chelsea'ye açık kapı!

Chelsea'de Jose Mourinho'nun geleceği belirsizliğini korurken, Carlo Ancelotti ile birlikte ismi Londra ekibiyle anılan takımın eski menajeri Guus Hiddink İngiliz devine açık kapı bıraktı.

NTV Spor 28.10.2015 - 16:25
Hiddink'ten Chelsea'ye açık kapı!

Carlo Ancelotti ile birlikte Jose Mourinho'nun yerine gelebilecekler arasında ismi geçen Guus Hiddink, Chelsea'ye açık kapı bıraktı. 2009'da geçici olarak Londra ekibinin başına geçen ve Londra ekibiyle FA Cup şampiyonluğu yaşayan Hiddink, üst düzey futbolun sürekli çekici olduğunu söyleyerek, eski takımında çalışmak için göz kırptı.

Son olarak Hollanda Milli Takımı'yla başarısız bir dönemin ardından istifa eden ve halen boşta olan 68 yaşındaki teknik adam ülkesinde yayınlanan Voetbal International gazetesinin sorularını yanıtlarken, "Bazı teklifler geldi; ancak bunlardan hiçbiri istediğim türden değildi. Üst düzey futbol sürekli çekicidir. Ne olacağına bakacağız. Şimdilik beklemek zorundayız" diye konuştu.

Brezilyalı Luiz Felipe Scolari'nin kovulmasının ardından Chelsea'de görev alan Hiddink, takımı lig üçüncülüğüne taşırken, Maviler'le Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkmıştı. O yıl finalde Everton'u 2-1 yenen Chelsea, FA Cup şampiyonluğu yaşamıştı.

Sayfa Yükleniyor...