Fair-play ruhu İzmir'de canlanıyor!

Futbolda son yıllarda hasret kaldığımız fair-play ruhu İzmir'de yeniden canlanmak üzere... Bu doğrultuda Ege'nin iki devi Karşıyaka ve Göztepe deplasman yasağının son bulması için ortak hareket etme kararı aldı.

NTV Spor 29.10.2015 - 15:48
Fair-play ruhu İzmir'de canlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'de Barcelona ile oynadığı maçı tribünden takip etmesi takdirle karşılanmıştı.

Ege'nin iki ezeli rakibi bu dostluk havasını daha da pekiştirmek için ortak haraket etme kararı aldı. Bu doğrultuda PTT 1. Lig'de 8 Kasım Pazar günü oynanacak Karşıyaka-Göztepe maçında tribünlerin ikiye bölünmesi kararı alındı.

Karşıyaka Kulübü'nden yapılan açıklamada iki kulüp yöneticilerinin bir araya geldiği ve yetkili kurumların onaylaması halinde Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta açık tribünün rakip takıma, kapalı tribünün ise ev sahibi takıma verileceği duyuruldu.

Maçın başlama saatinin 18:30'dan 13:30'a alınması için de federasyona başvurulacak. Futbolda fair-play havasını yeniden yeşertmek isteyen iki kulüp, bu kararı ikinci yarıda Göztepe'nin ev sahipliği yapacağı maçta da uygulayacak.

Sayfa Yükleniyor...