Bodrum FK - Boluspor play-off maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig için kritik mücadele

Süper Lig’e yükselmek isteyen Bodrum FK ve Boluspor play-off mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Sezonu üçüncü tamamlayan Sakaryaspor doğrudan play-off finaline kalırken gözler Bodrum FK - Boluspor mücadelesine çevrildi. Bodrumspor normal sezonu 4. tamamlarken Çorum FK ise 7. oldu. Bu eşleşmenin galibi Kocaelispor - Çorum FK eşleşmesinin kazananıyla finale çıkma mücadelesi verecek. Peki Bodrum FK - Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 14:07
Bodrum FK - Boluspor play-off maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig için kritik mücadele

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK’da Gökdeniz Bayrakdar, Kenan Özer, Celal Dumanlı, Burak Çoban gibi isimlerin performansı dikkat çekti. Taraftarının önünde Boluspor’u mağlup ederek ’ta yoluna devam etmek isteyen Bodrum FK normal sezonda oynadığı 34 karşılaşmada 15 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. Boluspor ise geride kalan haftalarda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Bodrum FK - Boluspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Bodrum FK - Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

?

hedefiyle sezona başlayan iki takım play-off’ta kozlarını paylaşıyor. Bodrum FK - Boluspor mücadelesini Çağdaş Altay yönetecek.

Karşılaşma 16 Mayıs perşembe günü saat 17:00’da başlayacak. Bodrum FK - Boluspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

5 TAKIM SÜPER LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK

Eyüpspor ile Göztepe'nin doğrudan Süper Lig'e yükseldiği 1. Lig'de Sakaryaspor, Bodrum FK, Ahlatcı Çorum FK, Kocaelispor ve Boluspor'dan biri daha play-off'ta Süper Lig vizesi almak için mücadele edecek.

Geçen sezon değişen statüyle lig üçüncüsü Sakaryaspor'un doğrudan finale yükseldiği play-off'ta Bodrum FK ile Boluspor, Ahlatcı Çorum FK ile Kocaelispor tek maç olarak 16 Mayıs Perşembe günü play-off 1. turunda karşılaşacak. Bu turu geçecek ekipler iki maç yapacak.

Play-off finali, daha sonra belli olacak tarafsız sahada tek maç olarak yapılacak.

Sayfa Yükleniyor...