Muguruza ve Kvitova yarı finalde

WTA Finalleri'nde, Maria Sharapova ve Agnieszka Radwanska'nın ardından yarı finale çıkan isimler Petra Kvitova ve Garbine Muguruza oldu.

NTV Spor 30.10.2015 - 16:25
Muguruza ve Kvitova yarı finalde

Singapur'da, kadınlar dünya sıralamasının ilk 8 basamağındaki tenisçileri karşı karşıya getiren WTA Finalleri'nin grup aşaması, beyaz grubun 3. ve son karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Wimbledon'da bu yıl final oynama başarısı gösteren 2 numaralı seribaşı İspanyol Muguruza, üst üste beşinci kez finallerde yer alan 4 numaralı seribaşı Çek Petra Kvitova'yı büyük çekişmeye sahne olan 2 saat 33 dakikalık maçta,  6-4, 4-6 ve 7-5'lik setlerle 2-1 mağlup etti. Muguruza, gruptaki üçüncü galibiyetini aldı ve lider olarak yarı finale yükseldi.

Günün diğer karşılaşmasında 8 numaralı seribaşı Çek Lucie Safarova, 6 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber'i  6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi. Kvitova, vatandaşı Safarova'nın Kerber'i 2-0'la geçmesiyle grup ikincisi oldu ve yarı finale kaldı.

Grup maçları sonunda çapraz eşleşme kuralına göre, Garbine Muguruza-Agnieszka Radwanska ve Maria Sharapova-Petra Kvitova eşleşmeleri oluştu.

Sayfa Yükleniyor...