"Savunmayı güçlü tuttuk"

THY Avrupa Ligi'nde İspanya'nın Real Madrid takımını 77-66 yenen Fenerbahçe'de başantrenör Zeljko Obradovic, iyi savunma yaparak rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.

NTV Spor 30.10.2015 - 22:27
"Savunmayı güçlü tuttuk"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Real Madrid'i 77-66 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularının gerçek bir takım gibi oynadığını vurgulayarak, "Real Madrid gibi güçlü bir takımı yenmek için de bunun olması gerekiyordu. Bir diğer önemli konu taraftarlarımız ve onların desteği. Bize inanılmaz destek oluyorlar. Savunmayı güçlü tutarak skor üretmelerini engelledik" dedi.
     
Tecrübeli çalıştırıcı, Barış Hersek'in de çok iyi oynadığını ve takıma önemli katkıda bulunduğunu belirterek, "Vesely ve Udoh'un 4 faullü olması bizi zorladı. Antic'in de parmaklarında sıkıntı oldu. Atış yapamayacağını söyledi. En iyi seçenekleri kullanmamız gerekiyordu. Yoğun maç tempomuz var. Antic'in durumu ciddi mi değil mi bakmamız gerekiyor" diye konuştu.
     
Real Madrid Pablo Laso ise Fenerbahçe'nin ilk yarıda kendilerinden daha iyi oynadığına dikkati çekerek, "Kontrol onlardaydı. İkinci yarıda rakibimize birkaç defa yaklaştık, öne geçme şansımız vardı. Ama kötü üç sayılık atışlar yüzünden bunlar oldu" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...