"Çok iyi konsantre olduk"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 91-61 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, çok iyi konsantre oldukları karşılaşmayı kazanmayı hak eden taraf olduklarını kaydetti.

NTV Spor 31.10.2015 - 20:33
"Çok iyi konsantre olduk"
Evlerinde arka arkaya iki maç kaybettiklerini hatırlatan Ivkovic, "İki maçı kaybettikten sonra bu maça çıktık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün çok iyi konsantre oldular. Çok iyi bir takım oyunu sergilediler. Karşılaşmada 24 hücum ribaundu aldık bu da oyuncularımın ne kadar istekli olduğunu gösteriyor. Bugün genç oyuncularımın performansından çok memnun oldum" diye konuştu.
     
Ivkovic, Anadolu Efes Akademisi'nden yetişen Oğulcan Baykan'ın performansından çok memnun kaldığını belirterek, "Büyükçekmece ile sezon başında hazırlık maçında karşılaşmıştık. Sezonu da iyi açtılar. Bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
     
"MAÇIN İÇİNDE KALMALIYDIK"

Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın ise, rakibin ribauntlardaki üstünlüğü nedeniyle maçın içinde kalamadıklarını söyledi.
     
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çıvgın, karşılaşmaya kötü başlamadıklarını ve maçta enerjilerinin yüksek olduğu belirtti.
     
Ribaunt problemini çözemediklerini ifade eden Çıvgın, "Aslında bu bizim genel sıkıntımız. Ezici bir ribaunt üstünlüğüyle maçın içinde kalamadık. Oyunun belli bir yerinden sonra mücadeleye tutunmak o kadar da kolay olmuyor. Anadolu Efes'i aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Söylenecek çok fazla bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...