Mor Menekşeler zirvede!

İtalya Ligi'nde ilk yarıda dört gol bulan Fiorentina, Frosinone'yi 4-1 yendi ve averajla Inter'in önünde liderliğe yükseldi.

NTV Spor 01.11.2015 - 18:18
Mor Menekşeler zirvede!

Serie A'da Fiorentina, Frosinone'yi 4-1 yendi, averajla Inter'in önünde liderliğe yükseldi. 11 maçta sekizinci galibiyetini elde eden Mor Menekşeler, kilidi 24. dakikada açtı. Maçın kontrolünü elinde tutan Fiorentina'da, Ante Rebic, ceza sahası dışından orta şut karışık vurdu, top ağlarla buluştu.

29'da Mati Fernandez'in frikiğinde Gonzalo Rodriguez farkı ikiye çıkarttı. 31'de Khouma Babacar, kendisine yapılan penaltıyı Panenka sitili bir vuruşla ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı. 43'te Mario Suarez ceza sahası dışından sert vuruşuyla farkı dörde yükseltti. 87'de Alessandro Frara, Frosinone'nin tek golünü kaydetti ve Fiorentina karşılaşmadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Paulo Sousa'nın takımı, 11 maçta 24 puanla liderlik koltuğuna otururken, aynı puanlı Inter de averajla ikinci sırada yer aldı. Cumartesi akşamı Inter karşısında tek golle mağlup olan Roma ise 23 puanla üçüncü sırada kaldı.

Sayfa Yükleniyor...