"Beraberlik için mutlu olmalıyız"

Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, Fenerbahçe maçını değerlendirirken, "Beraberlik için mutlu olmalıyız" dedi.

NTV Spor 05.11.2015 - 22:55
"Beraberlik için mutlu olmalıyız"

Fenerbahçe'nin çok iyi oynadığını söyleyen Frank de Boer, "Fenerbahçe çok iyi oynadı, çok iyi organize oldular. Çok kötüydük. Fenerbahçe iyiydi. Baskı yapamadık Çok hata yaptık. Topu kazanma, kaybetmede geçiş oyuncularının bunları daha iyi yapmaları lazımdı. Savunmadan hücuma geçişte ve top kapmada istediğim şeyleri yapamadık. Bizim için bu maç hayal kırıklığı yarattı" dedi.

Fenerbahçe'nin fiziksel olarak daha güçlü olduğunu kaydeden Frank de Boer, "İlk yarıya iyi başladık; ama daha sonra baskı yaptılar. Fenerbahçe daha organize göründü. Baskıyı yeterli yapamadık. Benim oyuncularım Fenerbahçeli oyunculardan 7-8 yaş daha büyüktü. Bu da fiziksel olarak Fenerbahçe'yi öne çıkardı. Her zaman tehlikeliydiler. Bazı değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz oyunu oynayamadık" ifadelerini kullandı.

Maçın en net pozisyonunun bitime 5 dakika kala Fernandao ile geldiğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Bizim de bazı küçük pozisyonlarımız vardı ama bu oyunla buradan beraberlikle ayrıldığımız için mutlu bile olabiliriz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye bir galibiyet ve beraberlik yetecek. Biz iki kez kazanmamız gerekir ki; gruptan çıkalım. Bu maçı kazanmamız çok zordu ve artık gruptan çıkmamız da zor görünüyor" diyerek umutsuzluğunu dile getirdi. 

Sayfa Yükleniyor...