Skenderbeu Beşiktaş'a çalıştı!

Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda gecenin sürprizlerinden biri yaşandı. İlk üç maçta puan alamayan Skenderbeu, Portekiz'in Sporting takımını 3-0'la geçti.

NTV Spor 06.11.2015 - 00:00
Skenderbeu Beşiktaş'a çalıştı!

Sabien Lilaj, 15. dakikada Arnavut ekibini 1-0 öne geçirdi. 17'de Sporting kalecisi Rui Patricio, cezasahası içinde Latifi'yi düşürürken ev sahibi ekip penaltı kazandı. Patrico ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltı atışını kullanan Lilaj kendisinin ve takımının 2. golünü atarken; 19. dakikada Skenderbeu'yu 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Skenderbeu'nun 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, 2. yarıda da etkili olan Arnavut ekibi 3. golü 56. dakikada buldu. Kaleci Marcelo'nun uzaklaştırmak istediği topu ortasaha çizgisi yakınlarında kontrol eden Nimaga aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturdu. Bu gol maçın da skoru oldu ve Arnavut ekibi gecenin sürprizlerinden birine imza atarak karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Skenderbeu gruptaki ilk galibiyetini ve puanlarını aldı. Sporting ise 4 puanda kaldı.

Gruptaki sonraki maçlarda Beşiktaş 26 Kasım'da Skenderbeu'yla karşı karşıya gelecek. Sporting Lizbon ise Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Beşiktaş, Skenderbeu'yu yendiği, Sporting ise Moskova'da puan kaybettiği takdirde; Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova el ele 2. tura yükselecek.

Sayfa Yükleniyor...