11'inin 2'si belirsiz!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın 11'ini büyük ölçüde belirlerken, sağ bekte ve kanatta hangi iki isme şans vereceğine maç günü karar verecek.

NTV Spor 06.11.2015 - 12:29
11'inin 2'si belirsiz!

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica mağlubiyeti ile grupta avantajı rakibine kaptıran sarı kırmızılılar ligde Çaykur Rizespor deplasmanına çıkıyor. Galatasaray'da zorlu deplasmanda, sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Hamit Altıntop forma giyemeyecek.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçında rotasyona gitmişti. Galatasaray teknik direktörü, Çaykur Rizespor önünde as oyunculara şans verecek. Benfica maçı sonrası sarı kırmızılı futbolcuları Çaykur Rizespor maçına konsantre etmeye çalışan Hamzaoğlu, bu maçı kazanıp zirve yarışındaki iddialı konumu sürdürmek amacında.

Çaykur Rizespor mücadelesinde Muslera'nın önundeki 4 oyuncudan 3'ünün yeri garanti. Hakan Balta, Chedjou ve Olcan Adın savunmada görev yapacak. Ancak sağ bek konusunda son karar, maç günü verilecek. Hamzaoğlu, Denayer ve Sabri Sarioğlu arasında tercih yapacak.

Orta sahada Bilal Kısa ve Selçuk İnan'ın performansı, teknik ekibi memnun ediyor. İkilinin önünde ise Sneijder forma giyecek. Hamzaoğlu, Podolski ve Burak Yılmaz'ı da ilk 11'de değerlendirecek. Son haftalarda düşük bir performans sergileyen Yasin Öztekin'in yeri ise garanti degil. Kanatta Emre Çolak seçenegini de düşünen Hamzaoğlu, bu tercihini de maç günü yapacak.

Sayfa Yükleniyor...