Paris'te yarı finalistler belli oldu!

Paris Masters Tenis Turnuvası'nda yarı finalistler belli oldu. Andy Murray, David Ferrer, Novak Djokovic ve Stanislas Wawrinka, turnuvada son dörde kalan tenisçiler oldu.

NTV Spor 07.11.2015 - 11:05
Paris'te yarı finalistler belli oldu!

Paris Masters'ta çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. İki numaralı seribaşı Andy Murray'in rakibi Richard Gasquet idi. İlk seti tie-break ile hanesine yazdıran Murray, kendi seyircisinin de desteğini alan Gasquet'ye ikinci seti 6-3 ile kaybetti. Final setini 6-3 kazanan Britanyalı tenisçi, Paris'te ilk kez yarı final biletini aldı.

Bir önceki turda Roger Federer'i turnuva dışına iten John Isner, yarı finale çıkabilmek için David Ferrer ile karşılaştı. Maçını ilk setini Ferrer 6-3 ile kazanırken, ikinci set tie-break sonucunda belirlendi ve Isner durumu eşitledi. Üçüncü set öncesinde sağlık molası alan Isner, varlık gösteremediği final setini 6-2 kaybetti ve Ferrer, yaklaşık 2,5 saat süren maç sonunda Paris Masters'ta adını yarı finale yazdırdı.

Novak Djokovic ile Tomas Berdych arasındaki mücadele de nefesleri kesti. Servis oyunlarında başarı sağlayan iki tenisçinin kapışmasını Djokovic iki tie-break sonucunda kazandı. Sırp tenisçi böylece üst üste 20. galibiyetini alarak yarı finale yükseldi.

4 numaralı seribaşı Stanislas Wawrinka da çeyrek finalde Rafael Nadal ile karşılaştı. Tie-break setleriyle maçı kazanan Wawrinka, yarı final biletini alan taraf oldu. Paris Masters'ta Wawrinka, Djokovic ile; Andy Murray de David Ferrer ile finale yükselme mücadelesine çıkacak.

 

Sayfa Yükleniyor...