"80 bin kişiyi bulamadık ama..."

PTT 1. Lig'de İzmir derbisinde Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Karşıyaka'da, kulüp başkanı Ali Erten, "İzmir'de yıllar sonra belki 80 bin kişiyi bulamadık ama bazı hatıraları canlandırdık" dedi.

NTV Spor 09.11.2015 - 14:01
"80 bin kişiyi bulamadık ama..."

Karşıyaka Kulüp Başkanı Ali Erten, İzmir'e güzel bir gün myaşattıklarını düşündüğünü söyledi. İzmir derbisi için taraftar dağılımı kararları konusunda her kesimden destek gördüklerini kaydeden Erten, şöyle konuştu:

"İzmir'de yıllar sonra belki 80 bin kişiyi bulamadık ama bazı hatıraları canlandırdık. Bunun da güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Spor camiasından, devletin yetkili kurumlarından, yayın kuruluşlarından büyük destek gördük. Müsabaka öncesinde bazı ufak tefek şeyler oldu. Ancak zamanla bunların da yaşanmayacağını temenni ediyorum."

"ONUR DUYDUM"
Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise, İzmir derbisinin bu şartlarda oynanabilmesinin önemli olduğunu belirtti.
     
Göztepe taraftarının gece yarısı bilet alarak nasıl bir camia olduğunu Türkiye'ye tekrar hatırlattığını kaydeden Sepil, "Başkanları olmaktan bir kez daha onur duydum. Olayları bilmiyorum, hepimiz bardağın dolu tarafına bakmaya alışmalıyız. Diğerini yıllardır yaptık, onun için Türk futbolu bu durumda" dedi.
     
Sepil, müsabakanın başında 10 kişi kalmalarına rağmen maç sonuna kadar galip gelmek isteyen bir Göztepe izlediklerini belirterek, şöyle konuştu:
     
"Benim onlardan istediğim gibi kalpten oynadılar. Bazen bu tür kayıplar hayırlıdır, ilerde anlayacağız. Hakem Cüneyt Çakır, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden bir hakem. Maça atandığında sevinmiştim. Dün verdiği kararla maçın önüne geçti. Bu tür pozisyona Avrupa'da kırmızı kart verebilirse Avrupa'da uzun soluklu olmayabilir. Bu arada Barış Başdaş'ın yaptığı hata büyüktür. Bunun mutlaka cezası olacaktır."

Sayfa Yükleniyor...