Samsunspor borç kapatıyor!

Samsunspor'un eski yabancı futbolcularına olan borçlarını tek tek anlaşarak kapattığı bildirildi.

NTV Spor 10.11.2015 - 16:33
Samsunspor borç kapatıyor!

Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, gelecekte yaptırımlarla karşı karşıya kalınmaması için eski futbolcularla anlaşarak borçların ödendiği belirtildi.
     
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     
"Bilindiği üzere kulübümüzden alacağı olan eski futbolcularımız ile anlaşmalar imzalamakta ve kulübümüz için uygulanabilecek yaptırımların önüne geçmekteyiz. Buna göre, eski futbolcularımız Ben Ofousu, Emmanuel Mazowa Nsumbu, Darryl Bevon Roberts, Akaki Khubutia, Petr Pavlik'e olan borçların tamamı ödenmiş ve dosyaları kapanmıştır. Michael Fink ve Nikolay Emilov Dimitrov ile anlaşmalar yapılmış, ödemeleri taksitlendirilmiş ve devam etmektedir. Futbolcu temsilcileri, Lorenzo Falbo ve Jose Rodriques Baster ile anlaşılarak borçları ödenmiş, dosyaları kapatılmıştır."
     
Hollanda'nın Den Bosch Kulübü ile anlaşmaya varıldığı ve ödemelerin devam ettiği belirtilen açıklamada, "Geçtiğimiz gün itibarı ile de Valdomiro Duarte De Macedo adlı oyuncumuz ile anlaşılmış ve peşinatı ödenerek dosya FIFA tarafından askıya alınmıştır. Valdomiro anlaşması için katkılarından ötürü Samsun milletvekilimiz Fuat Köktaş'a teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

Sayfa Yükleniyor...