'Chelsea'nin parçası olmak harika'

Chelsea'nin sezon başında Stoke City'den transfer ettiği Bosna Hersekli kaleci Asmir Begovic, yeni takımının organizasyon ve küresel popülarite bakımından bambaşka bir kulüp olduğunu belirtti.

NTV Spor 11.11.2015 - 15:30
'Chelsea'nin parçası olmak harika'

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin sezon başında Stoke City'den transfer ettiği Bosna Hersekli kaleci Asmir Begovic, yeni takımının organizasyon ve küresel popülarite bakımından bambaşka bir kulüp olduğunu belirterek, "Chelsea'nin bir parçası olmak harika" dedi.

Eski takımı Stoke City'den güzel anılarla ayrıldığını belirten Begovic, Chelsea'ye transferinin kariyeri açısından büyük bir adım olduğunu kaydetti.

Bazı maçlarda şanssızlıklar yaşadıklarını dile getiren Begovic, "Ligde daha iyi durumda olabilirdik, olmalıydık. Bazı maçlarda şanssızdık, bazılarında ise kalitemizin çok altında performans sergiledik. Puan durumunda beklentilerimizin aşağısında olmamız, Chelsea'yi tercih etme kararımdan pişmanlık duymamı gerektirmiyor. Hala bunun kariyerim için çok büyük bir adım olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...