"Rakibi son 5 dakikada çözdük"

Spor Toto Basketbol Ligi 6. haftasında sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 75-65 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, maçın son 5 dakikasında Caleb Green ve Vladimir Micov'un bulduğu dış atışlarla, içine kapanan rakip takımın savunmasını çözdüklerini ve sonuca gittiklerini söyledi.

NTV Spor 14.11.2015 - 19:57
"Rakibi son 5 dakikada çözdük"

Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelenin genelinde sert ve caydırıcı bir savunma yaptıklarını belirterek, "Sayı yükünü taşıyan bazı oyuncuların düşük performansları yüzünden atış yüzdelerinde ve skorda istediğimiz gibi yükselemedik. Rönesans TED Ankara Kolejliler de çok iyi direndi, iyi mücadele etti. Fakat maçın son 5 dakikasında Caleb Green ve Vladimir Micov'un bulduğu dış atışlarla, içeriye çok kapandıkları için savunmalarını çözdük ve sonuca gittik. Ligde her maç zor, her maç değerli. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

ÖZMERİÇ: RİBAUNT ÜSTÜNLÜĞÜNÜ RAKİBE VERDİK
Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç ise sakatlığı bulunan Frank Elegar'ı karşılaşmada oynatamadığını kaydederek, "Elegar ribaunt konusunda takımımıza katkı sağlayan bir oyuncu ve bugün ondan yararlanamadık. O yüzden ribaunt üstünlüğünü Galatasaray Odeabank'a verdik. Mücadeleden gayet memnunum ama bize galibiyet gerekli. Bir an önce galibiyetlere başlamamız lazım" şeklinde konuştu.

Takımın bugün daha ritmik oynadığını ifade eden Özmeriç, "Kontrolü kaybetmedik ama Galatasaray'ın güçlü kadrosu, bizi düşürdü. Son periyotta 26 sayı yedik. Rakibimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...