Fransa Ligue 1 | PSG - Le Havre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fransa’da şampiyonluğa koşan Paris Saint - Germain, düşme hattında yer alan Le Havre takımını konuk ediyor. 31. hafta mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. PSG ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez puan kaybı yaparken rakibi Le Havre ise son 5 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Le Havre, PSG karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Peki PSG - Le Havre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 26.04.2024 - 13:16
Fransa Ligue 1 | PSG - Le Havre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

’de heyecan PSG - Le Havre karşılaşmasıyla devam ediyor. Luis Enrique yönetiminde hem Avrupa’da hem de ligde başarılı işlere imza atan PSG’de takımın en skorer isimleri Kylian Mbappe, Gonçalo Ramos, Vitinha, Dembele gibi oyuncular oldu. PSG ligde oynadığı son maçta Lorient’i Mbappe ve Dembele’nin golleriyle 4-1 mağlup etmeyi başardı. La Havre ise Metz karşısında sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Peki PSG - Le Havre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, PSG - Le Havre maçının yayınlanacağı kanal…

PSG - LE HAVRE MAÇI NE ZAMAN?

Fransa Ligue 1’de Paris Saint - Germain, Le Havre takımını konuk ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PARİS SAİNT- GERMAİN SON DURUM

Avrupa’da yarı finale yükselen ve ligde şampiyonluğun en önemli adayı olan Paris Saint - Germain, Le Havre karşısında kazanarak haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

PSG bu sezon çıktığı 30 karşılaşamda 20 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri toplamda 73 kez sarsan PSG kalesinde ise sadece 26 gol gördü.

LE HAVRE SON DURUM

Fransa Ligue 1’de kalmak isteyen Le Havre grupta kalma play-off sınırında bulunuyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Le Havre topladığı 28 puanla 16. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...