Obradovic mağlubiyeti değerlendirdi"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'ye 85-76 yenilen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, rakiplerinin çok agresif ve iyi bir maç çıkardığını söyledi. Oyuncularını da eleştiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bazı oyuncuların her maça tam konsantre olmaları gerektiğini anlamaları gerekiyor" dedi.

NTV Spor 15.11.2015 - 19:51
Obradovic mağlubiyeti değerlendirdi"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, müsabakanın iki yarısını da farklı oynadıklarını vurgulayarak, "İkinci yarıda çok iyi savaştık ve maça dönmek için elimizden geleni yaptık ancak önemli anlarda top kayıplarımız oldu. Her zaman söylediğim şey, kenardan gelen oyuncuların katkı vermesi gerektiğidir. Maalesef bugün onlardan katkı alamadık. Bazı oyuncularımızın her maça tam konsantre olmaları gerektiğini anlamaları gerekiyor" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Berk Uğurlu ise kötü başladıkları maçta rakiplerinin baştan sona kadar üstün bir performans sergilediğini ifade etti.

DEMİR İNŞAAT BÜYÜKÇEKMECE CEPHESİ
Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, karşılaşmada oyuncularının ellerinden geleni yaptığını belirterek, "Biz iyi çalışan bir takımız. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Fenerbahçe karşısında kazanmak için riskler aldık. Dış atış yüzdemizin iyi olması kazanmamızın önünü açtı" değerlendirmesinde bulundu.

Demir İnşaat Büyükçekmece oyuncusu Eldridge ise güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...