"Lig bizim için yeni başlıyor"

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında 82-79'luk skorla, ileriye yönelik çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

NTV Spor 15.11.2015 - 21:40
"Lig bizim için yeni başlıyor"

Buharalı, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin kendileri için yeni başladığını belirtti. Hatay Büyükşehir Belediyespor'un sezona iyi başladığını ve iddiası yüksek bir takım olduğunu ifade eden Buharalı, "Zor bir deplasmandı. Hatay Büyükşehir Belediyespor bizim maça kadar namağlup gelmişti. İyi basketbol oynayan ve etkili savunma yapan bir takım olduklarını biliyorduk" dedi.

Buharalı, rakipleriyle seyir zevki yüksek bir maç yaptıklarını anlatarak, "Onların temposunu bozmamız gerekiyordu. Bunu zaman zaman doğru yerlerde başardık. Maç uzatmaya gitti. Oyuncularımı kutluyorum. Çok ciddi bir azim gösterdiler. Lig bizim için yeni başlıyor. Çok kötü başlangıç yapmıştık. Bizim için ciddi anlamda moral ve ileriye yönelik çok değerli bir galibiyetti'' diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenör Ekin Baş ise kötü oynadıkları maçta ilk yenilgiyi aldıklarını belirterek, ''Beşiktaş'ı iyi oyunundan ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...