"Yeni bir süreç başlıyor"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine direkt katılım hakkı elde eden A Milli Takım için yeni bir sürecin başladığını kaydetti.

NTV Spor 16.11.2015 - 11:24
"Yeni bir süreç başlıyor"
A Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ile oynayacağı özel müsabaka için hazırlanan maç kitabında yazısı yer alan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Uzun ve zorlu bir yolculuğu başarıyla geride bırakarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkını elde eden milli takımımız için yeni bir süreç başlıyor. Amacımız en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemizi yine en iyi şekilde temsil etmek" ifadelerini kullandı.
     
FIFA sıralamasında Türkiye'nin 18. sıraya yükseldiğini ve daha üst basamaklara çıkmak istediklerini aktaran Terim, şu değerlendirmede bulundu:
     
"Bu nedenlerle şampiyona öncesi oynayacağımız hazırlık maçları büyük önem taşıyor. Komşumuz Yunanistan ile yapacağımız karşılaşma da bunlardan bir tanesi. Özel bir maç olmasına karşın, bu mücadelede A Milli Takım her zaman olduğu gibi rakibini ciddiye alarak futbol oynayacak. Karşılaşmada düzenli olarak A Milli Takım'da yer alan oyuncularımızın son durumunu gözlemleme şansını bulurken, aramıza yeni katılan ve de çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularımızı da değerlendirme fırsatımız olacak."
     
Son dönemde oynanan maçlarda taraftarlar ile milli takım arasında yeniden güçlü bir gönül bağı oluştuğuna dikkati çeken tecrübeli teknik adam, İstanbul'daki Yunanistan karşılaşmasında da bu tablonun devam etmesini ve tribünlerin dolu olmasını arzu ettiklerini, tüm futbolseverleri milli takımı coşkuyla desteklemeye davet ettiklerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...