Başarısının sırrını açıkladı!

Mesut Özil, bu sezon ortaya koyduğu performansla takımının kilit ismi olurken, asis krallığında da Avrupa'da ilk sırada yer aldı. Mesut Özil, sırrını ise takımın daha olgunlaşmasına ve takım arkadaşlarının artık kendisine daha fazla bakmasına bağladı.

NTV Spor 17.11.2015 - 16:17
Başarısının sırrını açıkladı!

Mesut Özil, Arsenal formasıyla bu sezon ortaya koyduğu performansla İngiltere Premier Lig'inin sıradışı oyuncularından biri haline gelirken, Topçular'ın da averajla Manchester City'nin ardından puan tabelasında 2. sırada olmasında kilit rol oynadı. 2015-16 sezonuna parlak bir başlangıç yapan Mesut Özil, 11 maçta da 10 asistle Avrupa'nın en yaratıcı ismi oldu. 2013'te Real Madrid'den Arsenal'e gelişinin ardından devamlılığı olmadığı gerekçesiyle eleştirilen 27 yaşındaki oyuncu, artan performansınının nedenini anlattı.

Arsenal'in resmi internet sitesine konuşan Mesut Özil, "Daha olgun bir takım haline geldik. Halatarımızdan dersler aldık ve sahada daha istikrarlıyız. Sahada takım arkadaşlarım bana daha çok bakıyorlar ve ben de kolaylıkla oyunu kontrol edebiliyorum" diye konuştu.

Takım olarak görevlerini daha iyi yaptıklarını vurgulayan Türk asıllı Alman oyuncu, "Teknik olarak her zaman iyi olan bir takımdık; ancak büyük takımlara karşı oynadığımızda puan kaybedebiliyorduk. Geçen yılın ikinci yarısı ve bu sezon artık daha farklıyız. Büyük takımlara karşı kendimizi ispatladık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...